zondag 24 maart 2013

Pinterest

Ik ben bezig met de twee projecten voor de Sew Along van april: de omkeerbare tas en stoffen bloemen, ik kan nog even niks laten zien...Dit is een compilatie van wat inspiratie van de recepten die ik via Google gevonden heb.
Net wel mijn Pinterestbord  DIY& Tutorials eens gereorganiseerd, ik had er al meer dan 1000 pins (en dus ideeen die ik nog eens wil gebruiken...) en nu heb ik een apart bord gemaakt voor de tassen tutorials en patronen: Pinterest DIY &Tutorials Bags

Neem eens een kijkje, er staan er nu al 80 in en dat worden er alleen maar meer! Je zou toch een jaar een sabbatical willen nemen om eens rustig met al die inspiratie aan de slag te gaan....

6 opmerkingen:

 1. Ja, leuk he, Pinterest. Ik heb ook al heel veel dingen gepind. Echt een super uitvinding.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je je verzameling deelt Jos.... op mijn blog van vandaag staan een paar hele simpele recycletassen.

  groetjes,

  Dorothé

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel voor het delen. Heb al ff gekeken vind hem heel erg mooi. Ben het aan het verkennen pinterest snap het nog niet helemaal maar dat komt nog wel.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pinterest is een groot digitaal prikbord en het leuke is dat je dingen die je bij een ander op je prikbord ziet, dan ook op je eigen prikbord kunt zetten.

   Verwijderen
 4. Leuk, leuk, leuk, ik volg je nu ook op Pinterest ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg verslavend dat pinterest, voordat je het weet ben je alleen aan het pinnen wat jemig zou willen doen. Dus computer aan de kant en beginnen met het gepinde.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!