zondag 17 maart 2013

CYB (9): Creapowerrrr!

Ik weet bijna niet waar ik moet beginnen.... wat hebben we weer een superdag gehad tijdens de tweede CreaPower Marathon: 12 uur achter de naaimachine voor het goede doel, dit maal voor de zieke kinderen die tijdelijk verzorgd worden in een van de drie Mappa Mondo huizen van het Rode Kruis hier in Nederland.

Verdeeld over de dag hebben we met zo'n 45 vrijwilligers samen gewerkt aan droomdekentjes, knuffels, verkleed- en poppenkleren, gordijnen en kussenovertrekken. Er heerste een heel gezellige en ontspannen sfeer en iedereen was druk bezig met het maken van prachtige dingen.


Ik had mooie CreaPower shirts laten bedrukken met ons logo door Its for my kids.nl voor Sacha en mij.


Dit jaar hebben we zelf voor al het eten gezorgd. Een aantal vrijwilligers zorgden voor broodjes en een lekkere warme hap om ons weer van energie te voorzien.
Uiteindelijk hebben we meer dan 100 creaties gemaakt die we in april persoonlijk langs gaan brengen bij de Mappa Mondo huizen. Teveel om hier allemaal te tonen, toch maar een poging (van een gedeelte):

Wil je meer foto's zien, kijk dan in het CreaPower Mappa Mondo Marathon album. Omroep Flevoland is begin van de dag ook nog langs geweest om te filmen: Omroepflevoland.nl - Nieuws - Almere - Naaimarathon voor zieke kinderen

In juni gaan we met CreaPower aan de slag met het maken van knuffelbeesten voor Stichting Kindervakantieland en de deuren van het buurthuis waren nog niet gesloten, of er werd al weer gepraat over het organiseren van CreaPower op Locatie in oktober voor met maken voeldekens voor dementerende ouderen....als dat geen creapower is.....

7 opmerkingen:

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!