maandag 24 februari 2014

Kick Off Boek Naaien en Stikken

Zaterdag een erg leuke dag gehad in Tilburg. Daar lanceerde uitgeverij Tirion het boek Naaien en Stikken bij stoffenhandel Textielstad. Samen met een aantal andere Nederlandse en Vlaamse bloggers was ik uitgenodigd om bij de kick off aanwezig te zijn en met elkaar een werkstuk uit het boek te maken.
Na een korte introductie en het uitreiken van een goed gevulde goodybag, met daarin natuurlijk ook het boek, gingen we aan de slag. De meesten maakte een schort (er staan er twee van in het boek). Aangezien ik geen schorten kan verdragen in mijn nek, heb ik gevraagd of ik de tas uit het boek kon maken (wat een verrassing haha).
Superleuk om van zo'n happening onderdeel uit te mogen maken. Leuk om kennis te maken met allerlei bloggers die je alleen van naam kent en er nu ook een gezicht bij te hebben. Inspirerende verhalen over webshops gehoord, hoe ze met hun blog en winkel zijn begonnen, etc.
In mijn volgende blog zal ik schrijven over de tas die ik gemaakt heb. Ik mocht mijn eigen stofjes uitzoeken in de winkel. Ik was tijdens mijn vorige bezoek aan Textielstad al verliefd geworden op een stofje met digitale print, dus de keuze was snel gemaakt!
Wat is het toch leuk om zo creatief bezig te zijn met elkaar een dag, Ik kan ook niet wachten tot het 22 maart is en we weer met inmiddels 50 vrijwilligers die zich hebben aangemeld aan de slag gaan tijdens de CreaPower  Marathon! Hebben jullie je al aangemeld?


9 opmerkingen:

 1. Ziet er ook gezellig uit. Zal eens kijken op de site van textielstad.
  Ben er ook al twee keer geweest, en ga zeker nog vaker.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend leuk! En een verwennerij die goodiebag! Lijkt mij ook geweldig om aan deel te nemen. Ik ben reuze benieuwd naar het boek en ga zeker eens een kijkje nemen in textuelstad! Liefs Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. Als je het leuk vindt kun je meedoen. Hier lees je hoe het werkt: http://lifestylebymarion.blogspot.nl/2014/02/liebster-award.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Hoi Leuk weer.

  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. Zie mijn blog gr bets

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me idd heel erg leuk om te doen!

  De winkel ken ik alleen via internet,ik heb er wel eens spullen besteld. Leuk die goodie bag!
  Ik ben benieuwd naar je uitleg over de tas! Want ja, ik ben een leek op dat gebied!!

  Groetjes Thea ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Was een hele leuke happening inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk zeg!! Gezellig om zo met zijn allen een patroon uit te proberen.Ik ga eens neuzen in het boek :-)

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!