vrijdag 21 februari 2014

Stoffen slingers maken voor Happy Hippo

Vorig jaar waren er twee geweldige meiden uit Ulvenhout die een initiatief waren opgestart voor Happy Hippo. Zij hebben toen zoveel mensen opgeroepen om stoffen slingers te naaien voor de stichting. Ze stonden in kranten, op internetblogs en facebook. Vanuit Amerika werden zelfgemaakte slingers verzonden. Uit deze actie zijn destijds meer dan 300 slingers gekomen.

Stichting Happy Hippo maakt verjaardagsboxen voor kinderen waarvan de ouders afhankelijk zijn van de voedselbank Breda. De boxen t.w.v. € 25,- zijn gevuld met alle benodigdheden om een kind een fijne en feestelijke verjaardag te kunnen geven. Helaas is er een hele grote stijging in aanmeldingen bij de voedselbank, hierdoor ook meer kinderen en meer verjaardagsboxen. Zij doen in elke box nu een mooie zelfgemaakt stoffen slinger. Die natuurlijk erg duurzaam is. Deze kun je nog jaren gebruiken en zelfs wassen. Goed voor heeeeel veeel mooie feestjes. De slingers raken langzaam op en Happy Hippo wil daarom vragen of er mensen zijn die hen willen helpen.

Heb jij nog resten stof over en vind je het leuk om eens een mooie slinger te naaien. Help dan! Hierbij vind je een sjabloon met de grootte van de driehoeksvlag en een omschrijving van de werkwijze.
Heb je nog wat stofjes en creapower over, kijk voor meer informatie op http://www.stichtinghappyhippo.nl/slingers-maken.html


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!