zaterdag 22 juni 2013

Mooie actie

Er zijn leuke acties in blogland, waaronder giveaways en een give away bingo (nog 5 vakjes open op mijn kaart op dit moment), altijd leuk om iets te winnen en/of anderen blij te maken.


Me Maree had laatst een heel speciale give away, eentje in het kwadraat zoals ze zelf schrijft: je mocht iemand anders opgeven waarvan jij denkt dat zij/hij wel een envelop vol met gezellige dingetjes kan gebruiken. "Voor blijheid en verrassing zijn geen voorwaarden nodig. We doen het omdat het leuk is!" De give-away wordt een enveloppe vol gezellige dingetjes om creatief mee bezig te zijn.

Wat een verrassing, ik blijk de give away te hebben gewonnen!
En de volgende dag had Sacha, die ik opgegeven had, al een pakketje in de bus!
Dit is toch ook weer een mooie vorm van CreaPower, een ander blij maken met creativiteit, maar in dit gevoel moet de ander het zelf doen haha.

Over CreaPower gesproken, volgend weekend komen we bij elkaar in Almere om meer dan 100 knuffels te maken voor Stichting Kindervakantieland. Deze zomer zullen zo'n 160 kinderen van een leuke vakantie kunnen genieten in Almere. Wij gaan ervoor zorgen dat ze ook met een knuffel naar huis kunnen! Extra handjes zijn dus van harte welkom, om knuffels te maken en om knuffels te vullen.
Wie zin en tijd heeft is van harte welkom 29 juni! Opgeven kan nog via het Online Inschrijfformulier. Er komen vrijwilligers uit verschillende delen van het land om ons te helpen. Iedereen is van harte welkom!
  • We komen zaterdag 29 juni bij elkaar
  • in Buurthuis 't Forum in Almere
  • van 11.00-18.00 uur.
  • Neem zelf je naaimachine mee, voor eten & drinken en materialen wordt gezorgd.

1 opmerking:

  1. Hopelijk halen jullie de 160 knuffels. Helaas kan ik je op dit moment geen extra handje helpen.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!