zaterdag 14 februari 2015

Creatief, gezellig en gezond

Nog helemaal geen tijd gehad om te bloggen over de leuke zondag die ik vorig weekend heb gehad! Weer eens lekker een dagje creatief gedaan met Tialda, Emma en Dolores.
Bij binnenkomst eerst aan de koffie en bijkletsen. Daarna ging Tialda aan de slag met haar prachtige Chaneljasje (inmiddels klaar). Dolores was aan het haken aan de Knotten CAL en Emma liet ons smullen van de prachtige tassen die zij gemaakt had tijdens lessen bij DTH leder en was een nieuwe tas aan het snijden.
Ik ging zelf aan de slag met een patroon voor een jurk, die lag al een poosje klaar om te maken.
Naast gezellig en creatief gaven we er dit keer ook gezond tintje aan. We nemen allemaal altijd lekkers mee op zo'n "alles behalve corsetten dag". Dit maal tijd voor een high tea, maar dan met gezonde producten. Ik heb net van de week mijn dieet officieel afgesloten (37 kilo lichter, yes!!), dus dat kwam mooi uit.

We maakten allemaal verantwoord lekkers, wat een verschil en wat LEKKER!! Ik maakte geitenkaas bonbons uit het boek van de Voedselzandloper en eiermuffins.
Tialda maakte deze overheerlijke havermoutkoekjes (recept vind je op haar blog) en de truffels van Dolores en de Fudge van Emma.....jammie! Zoveel inspiratie opgedaan en ideeen. Gezond hoeft echt niet saai te zijn!
Ik kreeg dit lieve cadeau van Tialda voor mijn afval prestatie, ik ga veel lekker & gezonde dingen maken de komende tijd. :-)

Lekker weekend allemaal!

4 opmerkingen:

 1. Wat gezellig en wat zie je er goed (en blij) uit, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke en heerlijke namiddag zo te zien. En wow, hartelijk gefeliciteerd met het mooie gewichtsresultaat. Je ziet er super uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prestatie Jos, je ziet er goed uit.
  Hoop volgende keer ook weer mee te mogen doen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!