zaterdag 7 februari 2015

Beetje stil hier....

Tot mijn schrik zie ik dat ik op 1 januari voor het laatst een blogje geschreven heb....Ik ben de afgelopen tijd zo druk met mijn werk dat ik niet aan creatieve dingen doen toe kom. Ik hoop dat daar de komende weken weer verandering in komt.
Morgen ga ik weer gezellig met een stel creatieve vriendinnen aan de slag (we doen dat wel vaker, zie hier), Vandaag dus alvast gaan bedenken wat ik morgen wil gaan doen, we noemen die dag alles behalve corsetten maken (zo zijn we ooit begonnen, zie hier). Wordt het lingerie (ik moet alles opnieuw op maat tekenen), een tas van leer (altijd leuk), een tas van stof (ik heb nog Soft & Stable van MaMarieke liggen om uit te proberen), haken (een nog geheim project waarover ik van de week al wel even gebrainstormt heb), een jurk (patroon is al uitgeknipt), ...... Naast creatief doen, zal het ook veel kletsen worden en een gezonde high tea verorberen.
Vanmiddag ook weer vergadering van Stichting CreaPower. De (alweer) 4e CreaPower Marathon komt er ook weer aan. Heb je zin om met ons mee te doen op 21 maart in Almere? We gaan dan weer 12 uur achter de naaimachine voor het goede doel tijdens NLDoet.
Dit jaar maken we verkleedkleren voor kinderen die wel wat vrolijkheid kunnen gebruiken in hun leven. Kijk voor meer informatie op onze website: www.creapower.nl. Je kunt je daar aanmelden (voor 12 uur of een gedeelte daarvan) en je kunt ook goede doelen ontvangen die aan het einde van de Marathon de kleding in ontvangst kunnen nemen.

Je ziet het, aan creatieve ideeen ontbreekt het me niet, het is vooral tijd te kort. Als je ergens een zakje tijd vindt....

6 opmerkingen:

 1. Ja...soms is dit wel eens, je hebt dan zo veel om handen dat er niet zo veel meer gebeurd...hopelijk heb je weer een leuke creatieve dag gehad...ben benieuwd naar je 'geheime' project...sokken breien ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier vandaag, herkenbaar van het er ff niet aan toe komen.
  Je maakt ons nu wel nieuwsgierig met je geheimen project.
  We wachten het geduldig af, veel plezier.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zakje tijd kunnen we allemaal wel gebruiken, ik tenminste wel. ikvind het wel leuk om jouw berichtjes te lezen dus hopelijk krijgen we binnenkort weer wat meer van je te zien.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!