vrijdag 29 juni 2012

Blij!

Wat een blije gezichten bij Mappa Mondo Wezep toen CreaPower ambassadrice Esther de picknickkleden en kussenhoezen kwam brengen die wij 16 juni hebben gemaakt voor hen (lees hier)!! Meer foto's en een verslagje zijn te vinden op de blog van Esther. En dat is nu precies waar we het voor doen allemaal!

Inmiddels zijn we ook al weer bezig met de volgende CreaPower activiteiten die op de kalender staan voor 2012: de Kledingbankactie en CreaPower op Locatie. Je kunt er meer over lezen op de CreaPower website en op het CreaPower forum. Ik had eerder al deze boxers gemaakt als voorbeeld voor de kledingbank en nu heeft Violetta van Ensaid Modevakschool Rotterdam deze leuke meisjessetjes gemaakt! Zijn het geen snoepjes?
Heb je zin en tijd om 15 september naar Amersfoort of Rotterdam te komen om samen met ons hipsters en boxers te maken voor de kinderen van de Kledingbank Amersfoort? Je hoeft geen ervaring met het maken van ondergoed te hebben, er zijn voldoende creativelingen die je op weg kunnen helpen. Zo leer je meteen wat nieuws en help je op jouw beurt de kinderen! Sponsoren en donaties hebben er voor gezorgd dat de meeste materialen al aanwezig zijn (tricot, picotelastiek, strikjes, naaigaren, tornmesjes om uit te halen, haha). Een naaimachine met zigzag en je goede humeur meenemen is dus genoeg! Je kunt je hier online inschrijven, ook als je vanuit huis een bijdrage wilt leveren. Dan weten we een beetje waar we op kunnen rekenen.
Tot 15 september? :)

3 opmerkingen:

 1. hartstikke fijn, die blije snoetjes. Dat kinderondergoed is erg schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg jammer dat ik nou net die datum niet kan. Lijkt me leuk om met z'n allen iets voor een goed doel te doen. Helaas misschien volgende keer beter?
  gr bets

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 6 oktober komen we weer bij elkaar voor creapower Bets en in maart volgend jaar hebben we ook al een leuke happening op de kalender! Komt goed.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!