donderdag 6 december 2012

Zoveel leuks om aan mee te doen!

Nu ik zo veel moet liggen na mijn operatie, ben ik natuurlijk regelmatig aan het surfen via mijn ipad op het wereldwijde web. En wat kom je dan allemaal voor leuke dingen tegen om aan mee te kunnen doen! Ik moet zo oppassen, zou het liefst aan allemaal mee doen, haha!


Friendship swap door Atelier Valerie
Gisteren kwam ik deze leuke vriendschapsswap tegen, beetje zelfde idee als de 121212 actie, gevoelens van vriendschap delen met een onbekende. In dit geval maak je dan wat voor de persoon die je via de swap toegewezen krijgt. Kijk voor meer informatie op het blog van Atelier Valerie. Begin februari moet je bijdrage op de bus.


12/12/12 12:12u
Ik heb al eerder gesproken over de actie van www.12121212.nl  die volgende week voor de deur staat. Op 12 december ga ik een of meerdere cadeautjes geven om 12.12uur aan de onbekenden die dan in de buurt zijn. De actie slaat inmiddels wereldwijdaan en op Facebook hebben al meer dan 1000 personen zich aangemeld om een glimlach op het gezicht van een vreemde te toveren!
Ik heb net iets leuks op Pinterest gezien wat ik liggend kan maken, kijken of dat lukt, anders koop ik een kleinigheidje. Ben benieuwd naar de reactie(s) volgende week...

Zo geknipt! Sew Along
Ik doe uiteraard mee aan de Zo geknipt! Sew Along die ik samen met Tialda organiseer gedurende heel 2013. Iedereen die een beetje met de naaimachien overweg kan, kan meedoen. Op onze blog staat alle informatie.
Voor mij is het een goede stok achter de deur om met regelmaat lekker creatief te zijn en daar dus ook echt tijd voor vrij te maken. Ik zie dat dat voor meerderen een reden is om mee te doen, mission accomplished!

CreaPower Mappa Mondo Marathon
Ik ga hier later nog uitgebreider over schrijven, maar ook dit jaar organiseren we vanuit Stichting CreaPower weer een creatieve marathon voor het goede doel. Dit maal gaan we op 16 maart 12 uur achter de naaimachine voor de Mappa Mondo huizen van het Rode Kruis waar ernstig zieke kinderen worden opgevangen.
Kijk voor meer informatie op www.creapower.nl en zet 16 maart alvast in je agenda. Je kunt meedoen van 10.00-22.00uur in Almere (of een gedeelte ervan natuurlijk). Vanuit huis een bijdrage leveren door zelf iets te maken of door middel van een kleine donatie ons werk te steunen, zodat wij o.a. gordijnstof kunnen kopen om de huizen aan te kleden.
Leesclubs
Ik ben natuurlijk ook een beetje aan het surfen op leesgebied. Ik neem inmiddels deel aan de ebook challenge van 2012 en 2013 en nu zag ik dat er ook een Eclectic Reader Challenge wordt georganiseerd door Book'd Out.
Het leuke hiervan is dat zij je uitdaagt om uit 12 verschillende categorieën wat te lezen in 2013:
 1. Translated fiction
 2. Historical mystery
 3. Romantic suspense
 4. Made into a movie
 5. New Adult
 6. Urban Fantasy
 7. Dystopian
 8. Memoir
 9. LGBT
 10. Action Adventure
 11. Humour
 12. Published in 2013
Als ik deze nou kan combineren met mijn ebook challenge...

Zucht...zo veel leuks, laten we maar gewoon bij het begin beginnen en zien waar het schip strandt (of gewoon niet meer internetten, want daar heb ik nu geen tijd meer voor haha). Hebben jullie nog leuke digitale activiteiten waar ik nu zeker geen kijkje moet nemen?

4 opmerkingen:

 1. Ik vind het prachtig om te zien, dat je toch lekker vooruit kunt met internetten.
  Alleen al het eraan denken, wat je allemaal wilt gaan doen, is een leuk vooruitzicht.
  Ik zal jullie sewalong in de gaten proberen te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik ken dat, zo moeilijk om te selecteren, maar wel nodig! Het moet allemaal hobby blijven hé. Veel beterschap! Maar die Sew Along, die is in elk geval een feit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh, wat herkenbaar. Je hebt zo de neiging om je overal voor op te geven, want het zijn zulke leuke ideeën. Maar denk goed aan jezelf. Zodra je hersteld bent, kun je weer lekker aan de slag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welcome to the Eclectic Reader Challenge!

  Shelleyrae @ Book'd oUt

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!