maandag 10 december 2012

Voorzichtig aan weer wat doen

Zo heel voorzichtig aan probeer ik mijn activiteiten wat op te voeren naast de oefeningen en het wandelen. Geïnspireerd door de geluksvogeltjes van vilt die ik heb gehad van Sacha, wist ik meteen dat ik deze Deense hartjes wilde gaan maken en dat dat ook prima liggend op bed kan doen. Zittend een voorraadje knippen en ze dan liggend in elkaar vlechten.
Het idee voor deze 'Danish heart baskets' heb ik van Pinterest. Dit waren wat proefjes, kijken of ik een beetje uit de voeten kon met de tutorial van Radmegan. Naast onderstaande foto staat er ook een filmpje op de website waarop je kunt zien hoe het vlechten in zijn werk gaat.
 Ik wil een paar nieuwe in andere kleuren gaan maken voor de 12121212 actie van a.s. woensdag. Ik kon geen vilt hier vinden op het winkelcentrum, dus heb ik het online besteld bij Hobbytotaalservice.nl. Even heen en weer gemaild welk vilt ik zou kunnen gebruiken en toen meteen besteld. Heerlijk die digitale snelweg!
De 12121212actie krijgt inmiddels ook veel belangstelling in de landelijke pers en in het buitenland. Ik hoop dat de actie een groot succes wordt. Ik vind het ook wel spannend moet ik zeggen, geen flauw idee hoe de ontvangers reageren....
Hup, knippen, weer liggen en vlechten maar!

 

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat je weer wat crea bezig bent!
    Dat wordt woensdag om 12 uur wandelen en de tijd in de gaten houden! Benieuwd naar de reactie van de ontvanger! Mijn presentje is ook al klaar en ingepakt ;-)
    Wie volgen er nog meer?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke dingen maak je weer zeg!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!