zondag 17 juni 2012

Droevig bericht

Op weg naar huis, nog vol van de gezelligheid van CreaPower, kreeg ik een droevig bericht: kleine Maud is overleden, ze heeft de strijd tegen kanker verloren. 'De hemel heeft er een ster bij...' staat op www.maudvoorleven.nl. Ik ken de kleine meid niet, maar kan alleen maar meeleven met haar ouders en familie.
Lot, de initiatiefneemster van Maak het voor Maud heeft besloten wel door te gaan met haar actie 'Maak het voor Maud'. De Stichting Maud voor leven wil ook andere gezinnen van kinderen met neuroblastoom helpen in de toekomst en daar is een hoop geld voor nodig. Lot zal 21 juni al op een braderie staan en daarna zal zij later deze zomer nogmaals op een braderie staan, dus inzenden na 1 juli is ook mogelijk! Ik probeer mijn creaties van de week nog op te sturen. Ik citeer Lots blog ter afsluiting:

Maud haar blog van vandaag eindigde met het volgende:

Ik, Maud, heb zeer veel verbonden en vele goede dingen gebracht. Een ieder die er voor me was maar zeker bij wie ik in gedachte was, Dank, en vergeet niet, Het leven is een feestje dat je iedere dag mag vieren, voor mij nu niet meer maar beloof me dat jullie dit absoluut blijven doen!! 

De kracht die hieruit spreekt, wil ik samen ook blijven uitstralen. Deze is voor Maud en alle andere kleine vechtertjes.

5 opmerkingen:

 1. Pffff... daar word ik even stil van...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dat is inderdaad droevig nieuws, en krijg er kippevel van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel droevig nieuws . Je moet er niet aan denken dat je kind of kleinkind dit overkomt. Sterkte voor de fam.Hopelijk worden ze goed opgevangen. gr bets

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een vreselijke ziekte, die niet zou mogen bestaan. Kanker en baby's/kleine kindjes, dat mag gewoon niet.
  Daarom help ik ook mee met geld inzamelen voor onderzoek naar neuroblastoom door Villa Joep knuffels te verkopen.
  Ik hoop dat er daardoor een tijd gaat komen dat er geen kindjes meer aan neuroblastoom overlijden. Want er is niets ergers dan dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. om stil van te worden. Arm meiske en ouders.
  Heel veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!