donderdag 24 mei 2012

Pay it forward

Ik heb al eens eerder over het Pay it forward principe gesproken, zie hier. Een nieuw soort initiatief bedenken is er niet van gekomen helaas, dus ga ik maar aanhaken bij de initatieven die nu lopen in blogland. Ik heb me in al mijn spontaniteit aangemeld bij de ketens van ZaZoZip en MamaBee, ben benieuwd wat voor leuks ik van hen krijg. Ik ben ondertussen ook al aan het nadenken wat ik op mijn beurt door zal geven...
MamaBee legt uit hoe het werkt:
"De eerste 5 personen die onder dit bericht een reactie achterlaten, worden in de loop van 2012 door mij verrast met een handgemaakte verrassing. Als dank geef je niet mij maar 5 anderen iets van wat jij maakt. Het gaat niet om grote, dure dingen. Het gaat om de liefde & aandacht waarmee het gemaakt is."

Doe je mee?
Zet dan ook de afbeelding op je blog!

Omdat ik bij twee ketens mee doe, zal ik dus voor 2 x 5 personen iets maken. Zin om mee te doen? Het hoeft dus niks groots te zijn, "het kan net zo simpel zijn als het maken van een kop koffie voor een vriend," zoals ZaZoZip zegt. Heerlijk om zo creativiteit met een ander te delen.P.S. Als je mee wilt doen, en je hebt hieronder een berichtje achter gelaten, zou je dan meteen een mailtje met je adres willen sturen naar josapestaatjecreabhpuntnl? 

5 opmerkingen:

 1. Leuk, ik doe mee! (lang heel lang geleden heb ik het ook eens gedaan). Ik ga het op m'n blog zetten en ga 5 mensen die reageren met iets verrassen.

  Groetjes
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ik meld me graag bij je aan.
  Ben zelf ook al druk om van alles te maken want ik had het er ook op staan

  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, ik wil ook wel mee doen!Leuk zeg
  Groetjes Caren

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een beetje laat, maar ik heb het druk, druk, druk gehad de laatste twee weken en ik heb nu pas tijd om allerlei blogs door te lezen. Ik wil heel graag meedoen met je pay it forward actie. Ik zal een dezer dagen een berichtje plaatsen. Ik heb vandaag net een berichtje op mijn blog gezet met zo'n actie van een Canadese blog-vriendin. Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh leuk ik doe graag mee.
  wist helemaal neit dat je deze actie had lopen..
  liefs,
  kimberley

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!