vrijdag 2 augustus 2013

Paar dagen vrij!

Ik ben een paar dagen vrij en zit vol plannen. Het erg warme weer heeft wel voor wat aanpassingen gezorgd her en der, te warm om achter de naaimachine te zitten. Dus, pootjes omhoog, karaf water erbij en de ereader tevoorschijn halen. Ik begin voor de derde keer in Stoner, een roman van John Williams. Ik doe het eigenlijk veel te weinig, lezen, terwijl ik het zo leuk vind. De komende tijd toch wat vaker de tv uit en de ereader aan na het werk.

Vandaag wel in de auto gestapt. Zoals ik al eerder schreef, ben ik bezig met een eigen tassenpatroon, en ik heb daarvoor ook mooie musketonhaken, etc. nodig. Via internet kwam ik op de webshop van Het Leerlokaal terecht. Prachtige tassenbenodigdheden, alleen een forse verzendprijs via de webshop.... Ze zijn op vrijdag open, dus goede reden om vandaag langs te gaan. Wat een snoepwinkel!!

Je kunt er ook workshops volgen en zelfs hele opleidingen voor het maken van tassen....toen ik er naartoe liep droomde ik al van een sabbatical en dan daar de opleiding volgen. Dat zal voorlopig wel bij dromen blijven... Emma heeft er laatst een workshop Slippers maken gedaan, het eindresultaat zag er fantastisch uit! Geweldig toch!

Ik heb er heerlijk rondgeneusd tussen alle materialen. Vooralsnog alleen d-ringen en musketonhaken meegenomen voor mijn eerste proefexemplaren. Ik zal mijn patroon eerst verder uit moeten werken, dan kan met een complete boodschappenlijst daar naartoe. De heel vriendelijke dame die mij hielp, vertelde dat ze vanaf september ook op zaterdag open zullen zijn, dat komt mooi uit, kost me geen vrije dag dan.
Morgen wordt het aanzienlijk koeler, dan kan ik mijn Menina tasje afmaken voor de Zo geknipt! Sew Along.

6 opmerkingen:

 1. Wow, die winkel wat een paradijs.
  Voor de derde keer in Stoner begonnen ? Is het dan zo een moeilijk boek of komt het doordat je niet hebt doorgelezen dat je opnieuw begint ? Ik stel deze vraag omdat ik het boek ook wel wil lezen. Ik overweeg ook om een e-reader te kopen. Mag ik vragen welke jij hebt en of deze aan te bevelen is ? Alvast bedankt om al mijn vragen te beantwoorden.
  Ik kijk vol verwachtingen uit naar het resultaat van jouw eigen tassenontwerp. Nog veel plezier met de uitwerking ervan.

  Lieve groetjes,

  CreativEls

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een prachtig boek, daarom begin ik steeds opnieuw. Maar dan het ik 30-40 bladzijden gelezen en dan lees ik weer een paar weken niet, dan zit ik er niet genoeg meer in en begin ik toch weer opnieuw...

   Ik heb een Sony PRS T2 en die bevalt heel goed (komt ook als beste uit de test van de Consumentenbond). Enige is dat deze geen backlight heeft, dus je kunt niet lezen in het donker zonder lampje. Ik wil niet meer zonder ereader!

   Verwijderen
  2. Die Sony had ik ook in gedachte om aan te schaffen. Nu ben ik helemaal overtuigd, zowel van de e-reader als van het boek. E-reader aankopen met leeslamp, dus, anders kan ik in bed niet lezen. Bedankt voor het antwoord.

   Verwijderen
  3. ik heb een los lampje dat ik op mijn ereader kan zetten en je hebt ook mooie hoesje met ingebouwd lampje, werkt ook prima! De kobo ereader heeft volgens mij ingebouwd backlight

   Verwijderen
 2. Heerlijk genieten van die vrije dagen! Lekker weer om te lezen... En wie weet ook wat achter de naaimachien...
  En het leerlokaal.... Daar moet ik ook een keer naar toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zucht.....de laatjes in die winkel alleen al...en het is slimmer om een boek in een keer uit te lezen...tenminste in 1 week of zo..

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!