dinsdag 17 juli 2012

Boek 2 van ebook challenge

Ik ben helemaal vergeten te vermelden dat ik (eindelijk) weer een ebook(je) uit had eind juni: The Rose of Fire van Carlos Ruiz Zafón, de schrijver van de bestsellers (en mijn favorieten van de afgelopen vakanties) Het spel van de engel en De schaduw van de wind.
Het ebook is gratis te downloaden via Kobobook.com en is een short story over het ontstaan van het Kerkhof der Vergeten boeken dat zo'n grote rol speelt in de andere boeken van deze Spaanse schrijver.
Het verhaal is een mooie opmaat naar het derde deel uit in de reeks dat in september verschijnt in Nederland: De gevangene van de hemel. De Engelse uitgave is nu al op de markt. Dit boek ga ik zeker lezen, weet zeker dat ik weer blijf lezen....maar een weekje vrij nemen of zo, want de ereader voor de komende vakantie staat al vol met andere boeken!
Hebben jullie de boeken van Carlos Ruiz Zafón ook gelezen? En wat vonden jullie ervan?

1 opmerking:

  1. Ik heb de boeken van Carlos Ruiz Zafón allebei gelezen. Ik moet zeggen dat ik de eerste honderd bladzijden door heb moeten worstelen, maar daarna heb ik ze in een keer uitgelezen! Ik denk niet dat ik ze op de e-reader zou kunnen lezen, want ik moest in het begin te vaak terugzoeken wie wie was en wat ze deden. Dat is lastig met een e-reader. Bedankt voor je link. Groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!