zaterdag 7 april 2012

Uitdaging april: nog een watervalhalsshirt


Het wordt bijna saai, ik maak veel tshirt en dit is de tweede watervalhals op rij....maar ja, als ik iets leuk vind, haha.


Dit is een eenvoudig en snel klaar patoon uit de Burda van april 2012. Ik heb toch wel weer de nodige aanpassingen gedaan met mijn naaijuf, het is wel heel erg recht-toe-recht-aan patroon (was ook wel te verwachten op basis van de tekening), die niet echt flatterend is voor mij. We hebben de naden ingenomen (beetje meer figuur) en de mouwtjes meer uit laten lopen. Ik heb de aanpassingen doorgevoerd in het shirt dat al in elkaar zat, daar ben ik niet zo tevreden over. Deze ga ik denk ik verknippen tot wat anders (kan zomaar terecht komen in een boxer voor Jan of een lingeriesetje voor mezelf). Ik heb nog genoeg stof over om een nieuwe te maken.

3 opmerkingen:

 1. Jammer dat je er niet zo tevreden over bent want het is wel een leuk stofje.

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat deze niet is wat je verwachte(ga deze ook maken) Gelukig nog genoeg stof voor een nieuwe want het is zeker een leuk sofje, ben benieuwd naar de boxer die deze gaat worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou we hebben wel raak vlakken. Bij mij valt het ook wel eens tegen maar dan verdwijnt het meestal in de kliko. En wat betreft het meerdere keren hetzelfde maken ben ik ook een goede in. Succes met het opnieuw maken.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!