zaterdag 7 april 2012

Als ik dan toch bezig ben

...dan kan ik ook nog wel 3 zoompjes in een shirt maken dat echt al maanden klaar hangt voor de rest....
Dit patroon heb ik oktober vorig jaar weer van stal gehaald en het vorige shirt dat ik ervan gemaakt heb (klik hier), draag ik vaak op de sportschool en tijdens fysio fitness.
Voor halzen afwerken ben ik tegenwoordig ook niet meer bang, eigenlijk koekie-eitje, gewoon stof op juiste manier leggen bij het knippen van het beleg en stevig uitrekken tijdens het aanzetten en het ziet er prima uit!

Meteen tijd voor een bescheiden feestje, want na  bijna 18 maanden heb ik dan eindelijk voldaan aan mijn UWYH: de Use What You Have uitdaging die ik mezelf op 24 oktober 2010 heb gesteld. Ik mocht pas weer stofjes kopen nadat ik 5 lingerie setjes + 5 kledingstukken + 10 tassenprojecten had gemaakt. 

Omdat ik toch wel regelmatig gezondigd heb, duurde het wel een poos tot ik aan 20 projecten klaar had uiteindelijk (oeps, foutje), maar met bovenstaand shirt is dat uiteindelijk toch gelukt. Hier kan je alle 39 werkstukken zien die ik vanaf 24 oktober 2010 heb gemaakt van stoffen uit eigen voorraad. (Ik heb tussendoor 19 lappen gekocht dus, ssstttt)

Ik ga me maar eens bezinnen op wat ik nu ga doen...ik heb nog zoveel stofjes liggen, een nieuwe uitdaging is wel op z'n plaats denk ik....wordt vervolgd!

5 opmerkingen:

 1. proficiat met het behaalde resultaat. Enne ik zal niks zeggen. :D
  Leuk printje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Phoe, ik vind het nogal wat, zou ik ook moeten doen zo'n project YWUH, maar ik denk dat ik ook ga zondigen, dat houd ik nooit vol. Maar 't is wel een strak plan. Je hebt mooie dingen gemaakt, ik het nog nooit lingerie gemaakt, lijkt me heel erg lastig.
  Fijn paas, weekend Truus.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed dat het je shirt afgemaakt hebt want hij ziet er heel leuk uit!

  Gefeliciteerd met het behalen van je uitdaging! (ik weet hoe het moeilijk is om je daar aan te houden)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Applaus voor jezelf!
  Het shirt is prachtig.
  Ennuh niet zo precies tellen, hoor.
  Ik weet van niks.......

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met het behalen van ywuh. Ik herken het stofje heb het ook gebruikt, het is een mooi shirt geworden fijn hé als je weet hoe het werkt met de afwerking van de hals. Ik stik ze er eerst aan en doe het dan doorstikken met de cover is ook een leuk effect.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!