donderdag 22 maart 2012

Stil, maar niet voor niets!

Jullie hebben we hier even moeten missen, maar niet voor niets. De afgelopen tijd is al mijn aandacht en energie gegaan naar CreaPower en de 1111marathon die we georganiseerd hebben afgelopen zaterdag. En wat was het een succes!!
17 maart hebben we met meer dan 70 creativelingen van 10.00 tot 22.00 uur achter de naaimachien gezeten en hebben we meer dan 200 creaties gemaakt voor de kinderen van 1111kinderkamers.nl en het Voedselloket Almere. Wat zullen de kinderen blij zijn met alle vrolijke en mooie badjasjes, knuffels, potloodtasjes, dekentjes en memoborden!
Zo zag de stilte voor de storm eruit.... en zo waren we allemaal in grote saamhorigheid heerlijk aan het werk en vond je overal waar je keer in het buurthuis iemand aan bezig met iets creatiefs
Aan aandacht geen gebrek, we hebben een aantal kranten gehaald met onze goede doelen actie en Omroep Flevoland is ook komen filmen en zij hebben een mooi item gemaakt rondom NLDoet waarin de 1111marathon ook voorbij ziet komen en waar een aantal deelnemers geiïterviewd zijn. Kijk hier het item terug online (uitzending van 19/3).
Ik heb natuurlijk zelf ook achter de naaimachien gezeten die dag en heb een poltloodtasje en een olifant gemaakt. De patronen staan inmiddels ook online, iedereen heeft de geest gekregen en wil er ook na de marathon verder mee aan de slag: http://www.creapower.nl/Patronen.html. Klik hier om meer foto's van creaties te bekijken.
 
Je kunt online alle foto's nog eens rustig bekijken (klik hier) en op nieuwe forum van CreaPower bruist het al weer van de nieuwe ideeën om samen verder te gaan waar de zaterdag om 22.00 uur gebleven zijn. Kom langs en doe lekker mee!4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met het mooie resultaat! Heel veel kinderen blij gemaakt en het zag er ook nog eens heel erg gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jos,

  Ik heb zondag al meteen even op het forum gekeken, wat hebben jullie met z'n allen een mooie prestatie geleverd zeg ! Ook zijn het allemaal hele mooie creaties geworden.

  Maar bovenal complimenten aan jou en de andere dames die deze hele dag georganiseerd hebben. Zonder jullie inzet was die marathon nooit zo'n succes geworden. Petje af hoor !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele prestatie om alles te organiseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een succes! 200 items, die zullen veel kinderharten gelukkig maken. Proficiat! Jullie hebben van mij ook nog wat te goed.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!