zondag 4 maart 2012

Niet te geloven....

De boodschappen-tassen-teller voor Van Katoen staat al boven de 1000!!!! De lijst is zo lang dat de namen van alle vrijwilligers die een of meerdere tassen hebben gemaakt, niet eens op een pagina kunnen! Echt geweldig!
Het programma voor de marathon van Van Katoen staat inmiddels ook online en er wordt al driftig ingeschreven. Zin en tijd op 14 april, reis dan naar Gent (België) en steun het initiatief Annick For Kenya
Intussen nadert de datum voor onze eigen CreaPower 1111marathon natuurlijk ook snel. We hebben ruim 60 inschrijvingen binnen en we hebben nog ruimte voor meer deelnemers op 17 maart in Almere. Heb je zin om mee te doen, laat het ons weten (hier kan je je inschrijven en klik hier voor meer informatie). We gaan 12 uur achter de naaimachien (van 10.00 -22.00uur), maar je bent natuurlijk ook een gedeelte van de dag welkom. Voor eten en drinken, patronen en de meeste materialen wordt gezorgd.

Enige tijd na de 1111marathon zal de gesponsorde website www.1111marathon.nl uit de lucht gaan. Van de week heb ik daarom de eerste versie van www.CreaPower.nl gemaakt en live gebracht. Het is de bedoeling dat deze website een verzamelpunt wordt voor creatievelingen die wat willen betekenen voor anderen met hun creativiteit. Na 17 maart gaan we de site verder uitbouwen, houd 'm dus in de gaten!
Gisteren werd een weer een pakje bezorgd, dit maal met de strijklabels van sponsor Labelfriends. Zo kunnen we elke creatie die we maken tijdens de 1111marathon voorzien van de naam van onze stichting als een klein aandenken!
Ik heb zo'n zin in de 17e!!

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met deze mijl paal. Ik kan niet op 17 maart maar wens jullie heel veel plezier en succes.

  groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel succes op 17 maart! Ik kan er zelf niet bij zijn. Maar zoals je laat zien gaat Crea-Power met een mooie site verder en zullen er in de toekomst vast nog meer mogelijkheden om bij te dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd!
  Ik durf je geen belofte te geven voor 17 maart, geweldig initiatief van jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Jos,
  Je hebt met je enthousiasme en creativiteit heel wat teweeg gebracht! Petje af voor je inzet. Heel veel succes gewenst voor de 17e, gaat vast een groot succes worden en ook voor de andere creatieve initiatieven die je aan het opzetten bent.
  Groeten, Alice

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!