zaterdag 14 januari 2012

Van Katoen: de tussenstand

Zoals ik hier al schreef doe ik mee aan de Boodschappentassen actie voor Van Katoen, een creatieve Belgisch goede doelen initiatief voor Annick voor Kenya. Naast dat ik zelf nu 2 tasssen genaaid heb en nummer 3 en 4 nog nog een laatste afwerking nodig hebben, ben ik ook het postverzamelpunt voor de Nederlandse bijdragen aan deze actie.
De afgelopen tijd lagen er dagelijks en of meerdere grote enveloppen op mijn deurmat (arme postbode) en gezien de aanmeldingen die via de mail binnengekomen zijn, gaan er nog een hoop volgen. Dit is de oogst tot nu toe die bij mij is binnen gekomen:
Zodra de tasjes binnen zijn, geef ik ze door aan Eloleo. Ik ben zelf de tel kwijt van wat ik hier heb binnengekregen, maar de teller staat inmiddels op 163 tasjes van Belgische en Nederlandse vrijwilligers (en daar zit de 'oogst' van vandaag, weer 12 stuks, nog niet eens bij)

Je kunt nog altijd meedoen en zelf ook 1 of meerdere tasjes maken. In maart vertrek ik met mijn auto (en desnoods een aanhanger, haha) om alle tasjes af te leveren. De werkbeschrijving staat hier en daar kan je ook een banner voor je blog vandaan halen om de actie verder te promoten.

Wat een CreaPower zo met elkaar, om warm van te worden!

8 opmerkingen:

 1. Sprakeloos.
  Dank je wel, Nederland!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik begin spontaan te bleiten bij het zien van al dit moois. Hoe hartverwarmend is dit niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi te zien & lezen dat mijn tassen binnen 24 uur zijn afgeleverd. Veel plezier met je trip naar Belgie in maart!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je wel voor die grote grote bijdrage!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super zeg... Ziet er allemaal echt geweldig uit al die kleurenpracht bij elkaar....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo!
  Via Eloleo kwam ik erachter dat jij de tasjes verzameld die vanuit Nederland worden gemaakt. Ik heb er 5 gemaakt en die staan te springen om opgestuurd te worden! Zou je me kunnen laten weten waar ik ze naartoe mag sturen? Groetjes, Esther.
  esjodebeer(at)yahoo(dot)com

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!