donderdag 12 januari 2012

Majwan: mijn e-reader

Ik heb mezelf vandaag verwend met een mooie e-reader. Deze stond al heel lang op mijn verlanglijstje en het is nu eindelijk van gekomen!
Ja, daar moet natuurlijk meteen een leuk hoesje bij gemaakt worden. Het is een oranje met zwart-wit geblokte voering geworden,  de 'Majwan' (dank Isandor :)):
Ik heb 'm gevoerd met padding dat ook in bh's gebruikt wordt, voor extra bescherming. Het is natuurlijk altijd een beetje gokken hoe e.e.a. past en het gaat precies goed.
Ik heb vanmiddag al heerlijk liggen lezen met mijn nieuwe reader en ik zal er nog vele uren mee door brengen. Heerlijk, lezen is zo leuk, ik heb het veel te weinig gedaan de afgelopen jaren!

6 opmerkingen:

 1. Hoi Jos,

  Leuk om te zien dat we niet alleen de hobby voor de naaimachine maar ook voor lezen delen !

  Trouwens een erg mooi hoesje de Majwan die je nu gemaakt hebt. Las dat je padding voor BH's gebruikt hebt als tussenvoering. Waar koop je dat? Ik heb het op de markt nog nooit gezien.

  Groetjes Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo zie je maar. 2 hobby's combineren.
  Geniet van je boek.
  Ik doe het nog gewoon op de ouderwetse manier met papier ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jos,

  Geweldig die e-reader hoes. Dat je maar net zoveel plezier mag hebben van je e-reader net als ik. Geweldig uitvinding. Lekker lezen in de zon en met een briesje. Geen bladzijde meer die omwaait. Ideaal!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Anne-Marie, je kunt de padding o.a. online kopen bij www.danglez.nl en www.lingeriematerialen.nl. Woon je in de buurt van A'dam, dan kan je ook langs bij Kantje Boord. Op www.creaBH.nl heb ik meer adressen van winkels en online zaken staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die is ook LEUK!! ziet er stevig uit, goh...padding als beschermend materiall, ja waarom eigenlijk ook niet.We hebben het in huis hé?
  Ik houd ook zo van lezen, maar komt er niet van,misschien morgen weer eens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is een mooie hoes geworden en de kleur is ook erg leuk, ik heb twee jaar geleden een boek geleend en nog steeds niet in begonnen. Het komt er gewoon niet van maar wie weet als het weer straks beter word.

  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!