vrijdag 16 december 2011

Het gaat weer kriebelen....

In Google reader komen dagelijks de nodige blogs voorbij, waaronder Bridges on the Body, een blog over corsetten maken. Zij start in januari met een 1911 corset sew along.
Ja, dan gaat het weer erg kriebelen....In 2010 zijn we ooit begonnen met een groepje enthousiastelingen van het Forum Zelf Lingerie Maken, je kunt er hier meer over lezen. De toile (=proefcorset) is gemaakt, het patroon is aangepast en al het 'ijzerwaar' gekocht....en toen is het stil gevallen.
Al surfend kwam ik dus bij Bridges on the Body terecht en daardoor ook bij www.foundationsrevealed.com, 'The Corsetmakers Companion'', met allerhande informatie en inspiratie... 

In februari komen we weer met het corsettenclubje bij elkaar, denk dat ik toch weer aan de slag ga met mijn corset. Die droom wil ik toch echt een keer waarmaken!


P.S. Ben al weer even aan het dromen gegaan op Pinterest :)

4 opmerkingen:

  1. Thanks for spreading the word, Jos!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Euhhhhhhh, zal ik wel of zal ik niet, ben altijd in voor een leuke uitdaging of sewalong....ga nog even nadenken of dit iets voor me is. Bedankt voor het plaatsen van het initiatief. Groetjes, Alice

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beste mevrouw,

    Ik zoek me gek naar ouderwetse corsethaken. Kunt u mij een adres geven???

    Mijn naam is Gonnie Muijs
    Rechtestraat 2
    1483 BD DE RIJP
    0299-621484

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kan je me een mailtje sturen, dan kan ik je wat online adressen mailen!

      Verwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!