vrijdag 6 maart 2009

Sisterhood Award: the give away

Wanneer je een Sisterhood Award ontvangt, mag/moet je er ook een aantal doorgeven en dit ook laten weten aan de ontvangers via een berichtje. Daarnaast moet je een linkje plaatsen, nou, met plezier een aantal awards voor speciale mensen/blogs:


Allereerst krijgt Sigrid er eentje terug van mij. Een enorme online inspiratie op naaigebied met duidelijke uitleg, reviews en een bewonderenswaardige productie!

Ten tweede een award voor Saskia, onvermoeibaar werkt zij dagelijks eraan om het Lingerie forum een succes te maken. Daarnaast twee awards voor Tialda en Peli Roja. Beide ken ik via het ZLM Forum en beiden maken mooi werk, zitten vol ideeen en tekenen volgens de methode van Bella Hendriks.

Hoewel Pebbles on Ice al een poos niets meer geschreven heeft op haar blog, toch een award voor Katrien. Ik bewonder haar tassen en ondernemerschap! I also give an award to Rosa R for her artful and inspriational blog. And another one is for My spare time, for her clear and easy to follow how to's and wonderful creations of all sorts.

Als laatste (but not least) ook een Sisterhood award voor Nathalie, mijn aanstaande nichtje dat nu een fantastische modestage loopt in New York. She's having the time of her life en laat ons met haar frisse schrijfstijl en kijk op de wereld meegenieten.


2 opmerkingen:

  1. Jos, dank je wel! Fijn dat je het ook leuk vindt om mijn blog te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thank you so much! And for making my part in English. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!