zondag 17 augustus 2014

PTT deken - deel 5: driekwart klaar

Eind 2013 begon ik aan mijn 'PTT deken'. Het project heeft een poos stil gelegen door allerlei andere creatieve haak- en naaiprojecten. Ik heb 'm nu weer opgepakt. Met dit weer lijkt het wel herfst en zie ik me heerlijk onder mijn deken zitten/liggen op de bank!
Ik heb er nu ruim drie kwart op zitten qua haken. Ik ben aan mijn negende bol Stylecraft camel en van de overige kleuren ben ik met de derde bol van iedere kleur bezig. Het wordt een aardige lap al! Ik ben nu bij het kleine oranje pijltje in mijn schema en werk naar boven toe.
Lekker doorhaken, dan kan ik in het najaar en de winter heerlijk genieten van mijn deken!

tutorial deken: karinaandehaak.blogspot.nl
wol: Stylecraft Special DK camel/lipstick/cream/denim (100% acryl)
haaknaald: 4,5

3 opmerkingen:

  1. Het is al een hele deken geworden! Met het mooie weer was het ook veel te warm om aan deze deken te haken! Nu weer lekker ermee aan de slag! Blijf hem geweldig vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Met dit weer zou je inderdaad onder een deken willen wegkruipen, snap dat je dus dit project weer hebt opgepakt. De PTT uitstraling is goed te zien, geeft heel leuk effect eraan. Nog even doorzetten, je bent er bijna. Gr. Alice

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je bent al een heel eind, je kunt er al lekker onder kruipen tijdens het haken! Je moet er veel geduld voor hebben, maar hij wordt wel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!