zaterdag 16 april 2011

Lingeriesetje Ybeine

Ik heb weer een setje afgemaakt vandaag! Het was even wachten van de week, want ik vond het schouderband dat ik had niet mooi genoeg. Toen snel online nieuwe besteld bij Danglez (dank voor de snelle en goede service Dini), en vandaag na het ontvangen van de envelop meteen aan de slag. Van hetzelfde patroon als deze en deze, heb ik nu een vrolijk en licht voorjaarssetje gemaakt in wit & blauw. Op zoek naar een leuke naam voor mijn setje kwam ik langs de naam "Ybeine", de prinses met het blauwe haar. De QE2 had al iets koninklijks en ik vond dit de wat zachtere kleurtjes voor een prinses.

Ik heb dit maal de cup ietsje uitgelegd in de hoop dat het middenvoorstukje nu helemaal tegen mijn borstbeen aan zou komen. Dat is helaas nog niet gelukt. Je mertk dat elke stof zich weer anders gedraagd. Ik heb dit maal een zachtere powernetvoering gebruikt en de bovencup met een wat slappere tule. Je ziet dan toch dat de bh zich net wat anders gedraagt, dus ik ben nog niet helemaal tevreden.

Er ligt nu eerst een geknipte Bella bh op mij te wachten, en dan ook mijn HCH nog, lekker druk dus, genoeg te doen!

Ik zie trouwens net dat dit mijn 5e lingeriesetje is sinds ik in oktober met met UWYH begonnen ben. Mijn lingeriebelofte ben ik hiermee nagekomen, nu de 'gewone' kleding en de tassenvoorraad nog! De teller staat op 5-1-2.

4 opmerkingen:

 1. Wat een frisse set is dit geworden. Zou het nog kunnen helpen, als aan de mvkant iets minder schuin afknipt, dan krijg je ook nog iets meer ruimte erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi setje, helemaal mijn kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het ook een lief en fris setje, het doet me aan een 'vergeet-me-nietje' denken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief setje! Inderdaad een lekker fris lentegevoel krijg ik hierbij!
  Mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!