dinsdag 14 januari 2014

CreaPower Marathon 2014, doe je mee?

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de CreaPower Marathon op 22 maart 2014 in Almere. We gaan dan voor de derde keer met zoveel mogelijk vrijwilligers uit heel Nederland 12 uur lang achter de naaimachine tijdens de landelijke vrijwilligersdag NLDoet!.
Dit maal maken we tastcreaties voor dementerenden. De tastcreaties die gemaakt worden tijdens de marathon zullen worden verdeeld over meerdere zorginstellingen in Nederland. Jullie kunnen zelf bepalen welke dat worden, door instellingen voor te dragen en te stemmen. Lees er meer over op deze pagina. Inmiddels zijn de eerste voordrachten al binnen gekomen, je kunt de motivaties hier terug lezen.

Datum: 22 maart 2014
Tijd: van 10.00 tot 22.00 uur 
Locatie: Buurthuis Cartoon in Almere 
Wat: tastkussens/kleden maken voor dementerenden 
Wie: Iedereen die kan werken met naaimachine en/of haken, borduren.
Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom mits ze actief een creatieve bijdrage leveren aan de actie.
Aanmelden: via dit online aanmeldformulier

Iedereen is van harte welkom om 12 uur, of een gedeelte daarvan, met ons mee te doen. Je hoeft alleen je naaimachine/haaknaalden en je goede humeur mee te nemen, voor eten en drinken en verdere materialen wordt gezorgd, dankzij sponsors.

P.S. Help ons mee deze creatieve goede doelenactie onder de aandacht te brengen. Je kunt bovenstaande afbeelding op je blog opnemen met een verwijziging naar de CreaPower website erbij. Verder hebben we ook een Facebook Banner  die je kunt gebruiken en kan je over de actie twitteren met #CreaPower. Alvast dankjewel!

2 opmerkingen:

  1. Great initiative! Maybe I will join.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan alweer niet, dit jaar. Mijn 'zomervakantie' valt dit jaar eind maart. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!