zondag 29 september 2013

Lekker lezen en give away

Vanmorgen vroeg zette ik op Schiphol na heel wat uren in het vliegtuig weer voet op Nederlandse bodem. Ik ben lekker twee weken in Indonesië op vakantie geweest. Deels bij familie, deels aan het strand, heerlijk!
Eindelijk dus ook weer eens tijd om te lezen. Ik zal nog een blog schrijven over de boeken die ik gelezen heb op vakantie:
'Stoner' door John Williams
'Het diner' van Herman Koch
Het derde boek dat ik gelezen heb, heb ik gekregen via het blog van Aankleedpopje:  'De Lijst van al mijn wensen', geschreven voor Grégoire Delacourt. Dit boek doet de ronde in blogland en is het is de bedoeling dat je het weer doorgeeft nadat je het gelezen hebt. Het boek gaat over een vrouw die een fourniturenwinkel en een blog heeft en op een dag 18 miljoen wint. Wat zal ze doen met het geld? En wat zou jij doen?
'De lijst van al mijn wensen' van Grégoire Delacourt
Wil jij dit boek ook lezen, reageer dan onderaan dit berichtje en zorg ervoor dat ik je een mail kan sturen als jij de gelukkige 'winnaar' bent op 6 oktober.

17 opmerkingen:

 1. Hoi Jos,
  ik wil heel graag dit boek lezen. Wat een leuk initiatief om een boek te laten rouleren, het is zo jammer dat er steeds minder in echte boeken gelezen wordt.
  Groetjes, Josette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, inderdaad gaat het boek van Grégoire Delacourt al enige tijd rond in het Franse blogland: La liste de mes envies, heeft een publieksprijs gewonnen in Frankrijk. Ik heb weinig tijd gehad om te lezen de laatste tijd, maar heb er wel zin in. Fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Jos,
  Lijkt me een geweldig boek en inderdaad er worden veel te weinig boeken gelezen.. zelf ben ik "boekengeil" sorry hoor maar ik kan dus niet voorbij een boekwinkel lopen en niet een gaan neuzen of er voor mij iets bij zit. Wat ik zou doen met 18 miljoen misschien wel een boekenwinkel beginnen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welkom terug.
  Zowel Stoner als de Lijst van al mijn wensen liggen nu op mijn nachtkastje, geleend van de bieb. Ik ben al begonnen met het laatste boek. Leuk geschreven, leest heerlijk weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat lijkt me een heerlijk boek, ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk initiatief. Natuurlijk wil ik dat boekblezen. Er worden mijn inziens te weinig boeken gelezen. En helaas schiet de tijd er wel eens bij in. Maar als je er dan weer een hebt gelezen, denk ik vaak:' dat moet ik vaker doen'.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. jaaaa die boek wil ik ook wel eens lezen! Dus doe ik graag mee
  maren_ryckeboer(ad)Hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hé dat boek wil ik wel lezen ... 18 miljoen wil ik niet direct winnen maar een fourniturenwinkel lijkt me wel cool ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, prachtige foto van het strand..... en dat boek.. lijkt me super leuk om te lezen! je zal de hoofdrolpersonage maar zijn.... dream on :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heerlijk zo'n vakantie met familie en strand. Fijn dat je weer terug bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn dat je er weer bent.
  Lijkt me een leuk boek(favo onderwerpen ;)) dus ik doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. klinkt als een heerlijke vakantie! Ik wil graag dat boek eens lezen!

  Groetjes Renske

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijn zo'n vakantie. We zijn niet jaloers, maar misschien kan je me dan wel blij maken met het boek...Lijkt het net of ik ook een beetje op vakantie ben.
  gr. Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jaaaaa...ik wil dat boek ook lezen...dus ik doe uiteraard mee :)

  Het Diner heb ik 2 jaar geleden al gelezen en Stoner ligt hier op de stapel om nog gelezen te worden, dus dat 3e boek zou zeer welkom zijn ....

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Jos,

  Fijn te horen dat je een fijne vakantie hebt gehad. De lijst van al mijn wensen zou ik graag lezen dus ik wil heel graag mee doen.
  gr bets

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh ja en ik zou heel veel geld geven aan mensen die het echt nodig hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Doe graag mee!
  Enne lekker dat je weer thuis bent ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!