dinsdag 14 februari 2012

Zo gaaf...

...de boodschappentassen naaien actie van Van Katoen en Eloleo is zo'n groot succes, dat de 750 nu al gehaald zijn!!

Er zijn al 552 tassen binnen bij Eloleo en bij mij binnen gekomen en er zijn er al zoveel in de maak, dat we over de 750 heen zullen gaan. Echt geweldig, wat een creapower dat zovelen zo enthousiast achter de naaimachien zijn gekropen voor het goede doel.

Eind maart rijd ik met een auto vol tasjes gemaakt door Nederlandse vrijwilligers naar België om de tasjes persoonlijk te overhandigen, met een warm en trots hart!

Dank aan iedereen die meegedaan heeft! Ik hoop dat we ook zoveel respons gaan krijgen op creatieve goede doelenacties die we willen gaan organiseren met Stichting CreaPower de komende  jaren.P.S. Als je aan Eloleo al doorgegeven hebt dat je tasjes gaat maken, dan graag nog opsturen. Je hoeft echter geen nieuwe initiatieven meer op te zetten om nog meer tasjes te maken.

7 opmerkingen:

 1. Hoi Jos! fijn he!! je hebt bij mij de tas gewonnen kom maar een kijkje nemen en geef je gegevens door.. mss kan ik ze eigenlijk beter mee sturen naar Eloleo dan zijn de verzendingskosten lager dan naar NL? wat denk je?
  liefs ELine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat gaaf om te horen en dat ik mijn steentje bij heb kunnen dragen! Ontzettend gaaf zo'n initatief en wat dat te weeg brengt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zie je...je had mij niet nodig om aan dat aantal te komen ☺
  Heb overwogen om mee te doen, maar heb een beetje chronisch tijdgebrek, wachtte het even af, maar het is een gigantisch succes dus!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jos,

  Heb je de 6 van ons inmiddels ook binnen? Heb ze zaterdag verstuurd!

  Succes met jullie eigen initiatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Ladybug, jazeker, ze zijn vandaag binnen gekomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn!! En wordt het een aanhangwagen richting België?

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!