maandag 17 oktober 2011

Agendagboek

Een vriendin van mij is onlangs begonnen met haar eigen Etsy webshop: Feldereijn. Zij liep al een aantal jaar met een geweldig idee voor een dagboekagenda en dat is nu werkelijkheid geworden! Het is een agenda en dagboek in een (zelf noem ik het inmiddels een 'agendagboek'). Het mooie van dit idee is dat je hedenverleden en toekomst met elkaar combineert in een mooi ringband.
De  toekomst zit 'm in de agenda, waarin je al je komende afspraken kwijt kunt.
Het heden zit achter een aparte tab. Daar kun je je activiteiten van die week kwijt. Het leuke hiervan vind ik dat je, omdat het een ringband is, ook zelf pagina's kan toevoegen. Bijvoorbeeld leuke artikelen die je gelezen hebt en wilt bewaren, een bonnetje of, in mijn geval misschien wel een stukje stof van een creatief werkstuk samen met een foto van het eindresultaat of inspiratie die ik onderweg heb opgedaan. Wellicht dat sommigen van jullie zoiets ook al doen op vakantie. Je bouwt zo mooie herinneringen op aan wat je gedaan hebt en wat je bezig gehouden heeft in een periode.
Zodra de week voorbij is, schuif je je notities door naar de tab verleden en kan je zaken teruglezen als in een dagboek!

Van de week krijg ik mijn exemplaar en dan ga ik lekker aan de gang. Ben benieuwd wat er als eerste zal komen. Ik hoop eind 2013 een prachtig document van de afgelopen jaren te hebben, dat ik met plezier nog eens doorblader als ik als een oude dame achter de geraniums zit met een lekkere kop thee!

Kijk op Etsy en feldereijn.blogspot.com, mocht je belangstelling hebben!


2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig stukje reclame! Waarvoor dank.
    Vanavond sprak ik iemand, die niet begreep waarom je nog een papieren agenda nodig zou hebben. Daar heb je toch je telefoon voor? Tja, ... Toch heb ik haar bijna overtuigd toen ze terugdacht aan haar agenda van vroeger, waar ze zo fijn aantekeningen in kon maken.

    Groetjes, Kirsten

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!