zondag 31 oktober 2010

Pink Ribbon setje (1-0-0)

Op het forum Zelf Lingerie Maken hadden we deze maand een extra thema, hoe kan het ook anders, Pink Ribbon. Wie wilde kon een setje maken met dit thema. In plaats van een setje van roze stof te maken, ben ik juist voor de pink ribbon gegaan:
De slip is echt super gelukt. Ik heb de zijnaden verlegd en er twee stukjes roze elastiek tussenuit gestikt:De bh is niet zo goed gelukt. Deels omdat ik er steeds in heel kleine stukjes tijd aan heb gewerkt, waardoor je soms de volgorde van onderdelen niet goed vooruit denkt. Daarnaast heb ik denk ik ook e.e.a. met het patroon niet goed gedaan, dus ik ga 'm gewoon nog een keer van scratch af aan tekenen en maken. Ik maak dan ook weer een extra pandje aan de zijkanten (of de foto te zien aan de licht roze charmeuse die ik gebruikt heb), voor wat meer steun.Alle materiaal kwam uit eigen voorraad, dus mijn eerste setje van UWYH is een feit: 1-0-0!

6 opmerkingen:

 1. Super, helemaal van UWYH!! Ik vind het een mooi setje geworden. Ik vind ook het prettigst om achter elkaar door aan een creatie te werken...

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lastig fotograferen altijd dat zwart, maar het idee met de roze bandjes vind ik erg leuk gevonden en ziet er op de foto's ook erg leuk uit gr. Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Moooi!! Originele interpretatie van het thema.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed dat je weer een setje afgemaakt hebt!
  Vind het een mooie vertaling van het thema.

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. How cute is that!! I love the color combination, very nice job.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het ook een geweldige vonst van jou om zo het "Ribbon" te verwerken, geeft een heel leuk effect bij dat zwart.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!