zaterdag 11 januari 2014

Materialenbeurs Utrecht

Ik ben vandaag samen met Tialda en Dolores voor het eerst naar de Materialenbeurs geweest in Utrecht. Deze beurs wordt jaarlijks georganiseerd door Feetbag. Je kunt daar als particulier materialen kopen bij groothandels in leer, fournituren en naaimachines.....Tja, met onze nieuwe hobby tassen maken moet je daar wel een kijkje gaan nemen toch? We waren niet de enigen....
Ik heb twee mooie lappen leer gescoord, een rode bij Eurolatino en een mooie zwarte met letters erop bij de Leerlooijer.
Daarnaast nog wat fournituren, echt koopjes, helemaal blij!
Dat worden een paar mooie leren tassen, tasjes en armbanden de komende tijd!


4 opmerkingen:

 1. Oh, wow, maar goed dat ik dat niet wist, ik had me zeker niet kunnen bedwingen. Hele mooie aankopen heb je gedaan en wat een leuke foto van je tussen je aanwinsten.
  Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh net als Alice wist ik dit niet. Misschien maar goed ook want ik heb nog zoveel materiaal wat ik wil verwerken. Nu de zin en moed nog. Maar jij bent mooi geslaagd.
  gr bets

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat ze dit mogelijk maken dat je als particulier ook eens kan aankopen bij groothandelaars. Zo kan je ook zien wat er allemaal op de markt is. Veelbelovende aankopen deed je. Ik kijk uit naar wat het gaat worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier nog zo eentje die blij is dat ze dit niet wist....de dochter der oude slaapkamer moet al gereorganiseerd worden....pppfff zo moet ik me ook telkens inhouden om niet met je mee te gaan haken..kan echt niet hoor...

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!