vrijdag 22 februari 2013

Count your Blessings (6): CreaPower

Van de week ben ik samen met Sacha naar Herbert Textiel gereden, net over de grens bij Enschede. Net als vorig jaar mochten we daar gratis stof komen halen voor de CreaPower Marathon. Wat heerlijk dat er toch een aantal bedrijven en donatuers zijn die ons willen steunen met geld, ruimte en handen (we krijgen een hele dag een naaimachinereparateur die ons kan ondersteunen) om de CreaPower Mappa Mondo Marathon tot een groot succes te maken!
Heerlijk ook alle enthousiaste reacties van vrijwilligers die thuis al aan de slag zijn gegaan met poppenkleertjes, droomdekentjes en picknickkleden. Nog even nagenieten van de foto's van de vorige marathon:
We hebben nu bijna 40 aanmeldingen binnen voor 16 maart. Ben jij een beetje handig met de naaimachine, kom dan naar Almere en doe met ons mee. We zijn er van 10.00-22.00uur, je kunt binnen lopen wanneer het je uitkomt. Voor eten, drinken en materialen wordt gezorgd, je hoeft alleen je naaimachine mee te nemen en je goede humeur. Kijk voor meer informatie hier: www.creapower.nl

Fijn weekend alvast!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!