zondag 12 april 2015

CreaPower Verkleedkleding

Zo leuk, ben gisteren naar Logeerhuis Bijzonder geweest in Zeeland om de verkleedkleren langs te brengen die door de vrijwilligers van CreaPower is gemaakt tijdens de CreaPower Marathon op 21 maart j.l.. Ik schreef eerder hier al over de Marathon.
Denise en Edwin vangen kinderen met beperkingen in hun eigen gezin op, zodat de ouders weer even op rust kunnen komen. Zij bieden professionele zorg in huiselijke kring. We kregen een rondleiding door het huis en maakten kennis met de gezinsleden en het logeetje.  Daarna was het tijd om de verkleedkleren uit te pakken. Zo leuk hoe de dochter des huizes meteen door de kamer fladderde in het vlinderpak! Geweldig toch, dat is waarvoor we het doen. Binnenkort komt er ook een meisje logeren waarvoor ook speciaal een prinsessenjurk op maat is gemaakt tijdens de Marathon.

creapower door Petra
Petra maakte het leuke vlinderpak tijdens de marathon en mailde me de link naar het patroon: ikatbag butterfly.
Op 20 juni a.s. gaan we nog een keer op herhaling met het maken van verkleedkleren. Hebben jullie zin om mee te doen? Je hoeft alleen je inspiratie, naaimachine en een verlengsnoer mee te nemen, wij zorgen voor materialen/eten&drinken.
Wanneer: zaterdag 20 juni 2016 van 11.00 - 18.00 uur
Waar: Buurtcentrum de Cartoon in Almere
Wie: Iedereen die handig is met de naaimachine of kan helpen met hand- en spandiensten. Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom, mits een actieve bijdrage leveren aan de actie.
Aanmelden: online inschrijfformulier

Hebben jullie nog leuke online patronen/tutorials van verkleedkleren die jullie aan kunnen raden?

1 opmerking:

  1. Dat vlinderpak is erg leuk zeg! Ik heb zelf een hele tijd geleden als carnavalskleding een vlinder verkleedpak gehad, maar die ben ik helaas inmiddels kwijt. Wel helemaal leuk om hetzelfde als je kind verkleed te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!