zondag 2 november 2014

Mijn Tas: Tilly gemaakt voor bij mijn Herfsttas

Ik had nog wat wollen stof over van mijn herfsttas en omdat ik gisteravond veel te veel koffie op had voor mijn doen, toch nog maar even achter de naaimachine gekropen om 22.00uur...
Ik had nog een klein tasje nodig om wat 'damesspullen' in te doen die anders los in mijn tas zwerven. Ik zag al een paar leuke Tilly's voorbij komen uit het boek Mijn Tas (klik hier voor meer inspiratie), dus de keuze was snel gemaakt.

Ik had maar weinig oranje stof nog, dus werd het vooral spelen met de binnen- en de buitenkant van de stof, zoals ik dat ook bij de tas heb gedaan. Grappig hoe stof toch steeds uitmaakt hoe iets over komt:

Ik had nog een klein reepje oranje stof over waar ik een extra randje van wilde maken bij de klep. Het was toch wat laat, want ik maakte een denkfout bij het stikken van het randje, maar dat mag de pret niet drukken...
Voor het eerst heb ik ook drukkertjes gebruikt. Tegenwoordig zijn die kamsnaps ook zo in om te gebruiken. Maar voor dit ontwerp vond ik het kunststof niet zo mooi, dus met de tang deze anorak knopen erin gezet, ff oefenen, maar het is gelukt!
Ik heb zo een mooi setje en er volgen vast meer Tilly's, ook leuk van leer en makkelijk te maken als je nog een restje stof over hebt!

patroon: Tilly I uit boek Mijn Tas
fournituren: Prym


3 opmerkingen:

  1. Leuk klein project om tussendoor te maken, waar een koffie"overload" al niet toe kan leiden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk project. Klein, fijn en snel klaar. Ook nog ideaal voor restjes dus. Mmmm, toch eens nadenken over dat boek. Die komt op mijn lijstje erbij. haha.

    Neeltje

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!