zaterdag 11 oktober 2014

CreaPower: Theatergordijnen gemaakt voor Art Loca

Vandaag heb ik samen met een paar vrijwilligers van CreaPower en Art Loca theatergordijnen gemaakt voor de nieuwe locatie van Art Loca.
Art Loca werkt d.m.v. podiumkunst aan artistieke en persoonlijke ontwikkeling van mensen met en zonder verstandelijke beperking zodat zij zich makkelijker kunnen bewegen in de maatschappij.

Art Loca is verhuisd naar een nieuwe, grote locatie en daarvoor moesten er nieuwe theatergordijnen gemaakt worden. Ze hadden de materialen, maar niet de handjes om dat te doen. Daarom hebben we een oproep gedaan aan de CreaPower vrijwilligers om te helpen. Vandaag was het zover.....naaimachine achterin de auto en vanmorgen vertrokken naar Almere.
We werden heel hartelijk ontvangen met koffie & lekkers. Alle gordijnen bleken al geknipt te zijn, dus we konden meteen beginnen met naaien. Samen met de Art Loca vrijwillgers zoemden de naaimachines al snel.
Tussendoor nog even poseren met alle vrijwilligers voor de fotograaf:
Na een lekkere lunch waren alle gordijnen om 14.00uur al helemaal klaar en kon er meteen een begin gemaakt worden met het ophangen.
Art Loca is een bijzondere stichting, ik heb met bewondering gekeken naar wat Mieke en haar club daar allemaal voor elkaar krijgt! Ik ga zeker een keertje kijken bij een voorstelling!



Naschrift, alle gordijnen achter het podium hangen inmiddels! En wat ziet het er mooi uit!

1 opmerking:

  1. Ik heb nog aan jullie gedacht toen ik helemaal verregend op de groene markt stond.... Jullie hebben prachtig werk verzet!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!