woensdag 14 november 2012

Kris' Lapswap

Gisteren vielen de lapjes van de lapswap van Kris op de deurmat in een grote envelop! Altijd weer spannend om te zien wat ik terug krijg. Ik had deze lapjes opgestuurd om anderen blij te maken.
Het leuke van deze lapswap is dat je ook meteen leuke nieuwe blogs leert kennen. Je krijgt 4 lapjes terug van 4 verschillende personen! Bedankt voor al het geregel Kris, wat een werk!

Dit mooie lapje is van mamarieke.blogspot.nl:

En deze van mimstasjes.blogspot.com met een heel leuk kaartje erbij:

Zibdoes.blogspot.nl had er een mooie geplastificeerde boekenlegger bij gedaan:

En dit vrolijke stofje komt van Anna:

Tijd genoeg om lekker blogste hoppen en te bedenken wat voor leuks ik van deze stofjes ga maken!

3 opmerkingen:

 1. Leuke stofjes heb je gekregen zeg ! Ben ook benieuwd wat je er uiteindelijk van gaat maken. Maar dat zullen we hier vast wel lezen denk ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag! Ik heb een prachtig stofje van jou mogen ontvangen. Het roze, met gekleurde crikels in rood, groen en oranje. Dit wordt vast iets leuks voor ons famke!
  Greets 2suskes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hè, al die nieuwe lapjes. Ik had er zelf ook nog bij geschreven hoe ik aan de lapjes kwam of wat ik er al van gemaakt had (of van wilde maken...) Als ik mijn lapjes zie, denk ik daar altijd meteen aan. Ik heb zelfs nog een heel klein lapje stof dat mijn moeder altijd voor me bewaard had van het bruidsmeisjesjurkje toen ik 4 of 5 jaar oud was. Daar kan ik nog steeds bij wegdromen. Weet je al wat je van je lapjes wil gaan maken, ooit?

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!