maandag 30 januari 2012

Liebster Award


Ik heb een Liebster Blogaward gekregen van Wendy van wendyscrappings.blogspot.com, dankjewel!!

Zoals Wendy schrijft:
""Liebster" is een Duits woord wat zoiets betekend als liefste, favoriete, beste, en de Liebster Awars is een soort van ketting brief onder bloggers dat het doelheeft om uitzonderlijke en groeiende blogs (vooral voor degene met 200 of minder volgers) onder de aandacht te brengen. Er is geen evaluatie comité of een formeel award proces voor de Liebster, maar het is zelfs leuker - het is erkenning dat een ander je harde werken heeft gezien en waardeerd."

Dankjewel Wendy!

Ik heb deze award al eens eerder gehad, zie hier. Uitdaging om dus nu andere blogs te nomineren om ze onder de aandacht te brengen.

366 kleine gelukjes
Ik ben helemaal weg van dit blog. Ik doe zelf een ook 366 dagen project , maar elke keer als ik haar blog zie, word ik helemaal vrolijk. Wat een goed idee om elke dag van foto te maken van iets waarvan je vrolijk word. Ik wou dat ik het zelf bedacht had, wat een inspiratie! Zeker leuk om te volgen dus!

mirandartsoap4u.blogspot.com
Ook een award voor De Zeepkeuken. Ook hiervan word ik zooo vrolijk, dat kan je soms zo hebben. Ik was op slag verliefd op de pepermuntzeep en inmiddels heb ik ook meerdere zeephartjes in huis. (en nee, ik heb geen aandelen, alleen een oprecht enthousiasme voor zoveel geurige creativiteit)

emma
Emma wil ik de aanmoediging geven voor haar net gestarte blog. Ik ken gaar via het forum zelf lingerie maken en daar komen de meest fantastische en creatieve creaties voorbij van haar hand. Ik hoop dat we veel posts te zien krijgen met moois de komende tijd!

poetsie.blogspot.com
En last, but not least, een award voor Diane van Poetsie Lingerie. Mijn mond valt steeds open bij alle creaties die ze maakt. Al snel heeft ze haar eigen 'handtekening' ontwikkelt en haal je haar fantasievolle,creatieve, inspirerende,...., er zo uit. Geweldig zoals zij met lingerie maken bezig is! Ook al bezig met haar eigen label, ik kan alleen maar hopen dat ze aan me blijft denken als ze later groot & beroemd is!!

Dank voor de inspitatie dames!!

3 opmerkingen:

 1. Hoi lieve Jos, ik ben helemaal ontroerd. Zo'n inspirerende dame als jou, zal ik toch nooit vergeten. Het is altijd een feest om jouw blogs te lezen met zoveel enthousiasme en bevlogenheid.
  Ik ga eens goed nadenken, ik heb zoveel dames, die ik graag wil nomineren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk initiatief!
  En gefeliciteerd hé, je hebt hem dubbel en dik verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo, wat een ontzettende leuke woorden! Bedankt! Fijn dat ik met mijn eigen inspiratie ook anderen kan inspireren :)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!