zondag 29 mei 2011

Gaudi in me?

Gisteren heb ik samen met een vriendin een workshop Mozaieken, of 'tegelen' zoals zij het noemt, gedaan bij Made by Me Workshops in Amsterdam. Via www.vakantieveilingen.nl had ik een heel leuke aanbieding op de kop getikt.Je krijgt je gereedschap voor je op tafel: een tang om je mee uit te leven op de tegeltjes, houtlijm en een veiligheidsbril....en dan begint het creatieve proces en ga je op zoek naar de Gaudi in jezelf. De paniek sloeg eerst toe, ik ben niet zo'n creativeling met een heel blanco tegel voor me...hellupIn mijn geval zag Gaudi toch al snel molentjes, haha. Ik was zo een beetje door de voorbeelden aan het bladeren en was meteen weg van het molentjes patroon. Stukje bij beetje ontstaat dan je werkstuk onder je handen en blijkt de paniek voor niets geweest te zijn. Ik vond het erg leuk om te doen.De lijm moet nu verder drogen en we hebben een zakje met voegsel meegekregen om het geheel af te maken. Wordt nog even spannend, maar piece of cake volgens juf Iris.

We hebben het erg naar ons zin gehad bij deze club. Materialen, begeleiding en lunch waren uitstekend verzorgd. Een aanrader! Voor wie wil heb ik nog een kortingsbon liggen voor een worskhop (van 69,00 voor 29,00, geldig tot 30 juni a.s). Laat even een berichtje achter wanneer je belangstelling hebt.

4 opmerkingen:

 1. Leuk bericht van het creatieve proces en ontzettend leuk resultaat geworden tot nu toe. Nieuwe hobby erbij?
  Gr. Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Jos,

  Ik vond het leuk dat je bij me langs kwam! Je snapt dat ik dan meteen ook een kijkje bij jou kom nemen.
  Ik vind je molen heel mooi. Gaudi zou hem er ook wel wat in hebben gezien, lijkt me!
  Tjaa, je begrijpt nu dat zijn werkstukken maar moeilijk afkwamen, toch??? Er gaat een boel tijd inzitten!! Maar wel heel verslavend!
  Mijn tafeltje vordert al aardig!!
  Het word volgens mij, heel erg mooi!!

  Groetjes Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat is mooi geworden ziet er goed uit nog meer hobby's? gr. corina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie het wel gebeuren, de nieuwe Gaudi is geboren!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!