maandag 29 december 2008

Lief dagboek...

Heb een naaidip en moet mezelf even oppeppen en dan krijg je al snel zo'n 'dear diary' gevoel bij dit item. Ik ben al een poosje bezig met mijn bijdrage voor het Kerst- en Nieuwjaarsgevoel voor het forum. Verschillende pogingen zijn al gestrand: een in de prullenbak en een heb ik de schaar niet eens in de stof gezet omdat de stof tijdens het spelden al niet meewerkte. Nu ben ik bezig met een bh, de Rebecca van Sewy, mijn eerste exemplaar van dit patroon (gekocht bij www.elingeria.de)


Het begin ging voorspoedig. Daarna werkte mijn gezondheid niet helemaal mee en van het weekend deed mijn naaimaichien in een keer raar. Lag gelukkig aan het klosje garen (niet goed gewonden misschien in de fabriek, klosje bleef bij afrollen steeds haken), maar dan is het momentum al weer voorbij als je eerst weer in de auto naar de fourniturenzaak moet... Vandaag aan de slag met het beugelband...ik ben dus al weer aan het uithalen, want het ging niet goed$*(%&^(%.

Ter motivatie maar even een foto, dan zie ik zelf ook dat ik toch echt bijna bij het eind ben en dan hoop ik dat deze naaidip snel ten einde is en dat ik weer kan genieten van het naaien.
Schouders recht, tanden op elkaar en gaan!

2 opmerkingen:

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!